Rezultati petrage

Korištenje stranica

Korištenje stranica

Korisnik web stranice se obvezuje:

  -da neće unositi ili distribuirati putem web stranice sadržaje koji su suprotni zakonskim propisima, sadržaje kojima se vrijeđaju tuđa prava i interesi te prijeteće, vulgarne,  pornografske i slične sadržaje.

  -da neće kršiti prava intelektualnog vlasništva, da neće dokumente, podatke i informacije objavljene na web stranici reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način  koristiti u komercijalne svrhe  već za osobne potrebe  uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava bilo davatelja usluge ili trećih osoba.

Korisnik web stranice/kupac jamči i snosi odgovornost za unos točnih i potpunih podataka prilikom registracije i ispunjavanja obrasca kod kupovine u web dućanu.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica Korisnik web stranice/kupac  prihvaća  sve rizike koji nastaju iz tog korištenja  te prihvaća korisititi sadržaj web stranica/Webshop isključivo  za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.  

Davatelj usluge/prodavatelj ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost  bilo koje informacije i podatka pohranjenih na web stranicama ukoliko i kada su podaci preuzeti iz nekog drugog izvora.

Davatelj usluge/prodavatelj ne snosi odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu ili troškove nastale kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe bilo koje od informacija dostupnih na web stranicama.

Davatelj usluge/prodavatelj neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz nedostupnosti web stranica zbog bilo kakvih tehničkih razloga ili prekida internetske veze prilikom korištenja Webshop-a niti će odgovarati ili snositi troškove za  korištenje računalne opreme i telekomunikacijskih sustava radi pristupa web stranicama i internet trgovini.

Davatelj usluge/prodavatelj ima pravo spriječiti  pristup korisnicima na web stranice na kojima se obavljaju radnje suprotne ovim općim uvjetima korištenja te s te osnove ne snosi nikakvu odgovornost.

 

Zaštita privatnosti

Davatelj usluge (prodavatelj) - se obvezuje pružati zaštitu  osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima.

Prodavatelj neće nedopušteno distribuirati podatke o kupcima ili uključivati kupce u marketinške projekte ili kampanje bez kupčeva dopuštenja.

Svi podaci o korisnicama i kupcima strogo se čuvaju  i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci potrebni  za obavljanje posla.

Označavanjem određenog polja (kućice) na web stranicama smatra se da korisnik pristaje  na prikupljanje, korištenje, obradu i prenošenje osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranica i za davanje podataka trećima radi izvršavanja usluge prema korisniku/kupcu  kao i za potrebe vlastitih evidencija i baze podataka te za obavještavanje korisnika o novim proizvodima i uslugama.

Davatelj usluge/prodavatelj  omogućit će korisnicima/kupcima pristup njihovim osobnim podacima kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani. Ako korisnici /kupci zatraže brisanje osobnih podataka, davatelj usluge će to omogućiti ali time korisnici  pristaju da im se onemogući pristup  određenim sadržajima na web stranicama.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Zagrebačka avenija 3, 10 000 Zagreb

tel: +385 (0)1 3688 680

fax: +385 (0)1 3688 690

e-mail: zastitapodataka@mediplus.hr